Zoeken
  • Suzanne Visser

Wat verschillen deze kettingen nou van de rest?

Bijgewerkt: 21 okt 2019


Jij draagt bijBij aanschaf van een sieraad van Weaving Meraki worden ongeveer twintig families in Brazilië, Peru of Ecuador voorzien van een eerlijk inkomen. Hierdoor worden er betere leefomstandigheden gecreëerd in meerdere sloppenwijken, oftewel de favela's in Brazilië. Dit geldt zowel voor de mensen als voor het gebied.


De productie begint in feite in het grootste en belangrijkste stuk natuur op aarde, de Amazone. Hier plukken en rapen families de natuurkralen.


Met de aankoop van deze sieraden doe je eigenlijk twee dingen.

Je doet volop mee aan recycling van Amazone materialen en je ondersteunt rechtstreeks op micro manier de families die al dit werk doen.
DE PRODUCTEN


De basis van alle sieraden bestaan uit Amazonekralen zoals pitten, zaden en bessen. Aangevuld met oeroude edelstenen zoals amethist, lavasteen en agaat.


Alle Amazonekralen hebben hun originele kleur en zijn afkomstig van bomen, planten, struiken en af en toe zelfs van bloemen. Don't cut the tree, use it!


Tezamen maakt dit de trots en kracht van Weaving Meraki.
Mijn MissieVoor mij is een ketting maken een meditatief proces. Dit gebeurt door het pad te vertrouwen en mij te laten leiden door intuïtie. De concentratie ligt altijd op een ketting te maken die de juiste energie en intentie bevat, alleen dan klopt het pad.


Ik geloof echt dat iedere ketting speciaal voor iemand tot stand komt. Wie dat wordt is weer een cadeau voor mij. Dit is samen, met de krachten die in alle kralen zitten, mijn missie.

Mijn wens is om vrouwen, mannen en alles daar in between te voorzien van liefde en stralende ogen met prachtige kettingen, armbanden of oorbellen. Om meer licht, liefde en healing de wereld in te zenden wordt de wereld een beetje mooier54 keer bekeken

©2019 door Weaving Meraki